پست بعدی
پست قبلی
مسجد شیخ زاید
شاید وقتی که نام امارات می آید، اولین چیزی که به ذهنتان برسد همان آسمانخراش های بلند بالای دبی باشند که در بسیاری از موارد در دنیا رکورد دار هستند. اما این بار می خواهیم به شما یکی از زیباترین جاذبه ها را به نام مسجد شیخ زاید در ابوظبی معرفی کنیم. مسجدی با ساختاری کاملا متفاوت که از طلا و زیور آلات متفاوت تزیین شده است و یکی از چشمگیرترین بناهای دنیاست.
این مسجد در شهر ابوظبی قرار دارد و معماری چشمگیر آن و همچنین استفاده از المان های جذاب مختلف در آن باعث شده تا نامش در دنیا پر آوازه شود. لوستر این مسجد یکی از بزرگ ترین لوسترهای دنیاست و همچنین فرشی که در آن قرار دارد هم از نفیس ترین و بزرگ ترین ها با وسعت بیشتر از ۷ هزار متر مربع است. همه ی این ها در کنار ساختار چشم نوار و معماری پر شکوه این مسجد آن را به اصلی ترین جاذبه گردشگری ابوظبی تبدیل کرده است.
مسجد شیخ زاید
گردشگران می توانند همه روزه از این مسجد دیدن کنند اما آخرین ساعت ورود آن ۹:۳۰ شب است و یادتان باشد که برای گشت و گذار کاملی در این شهر باید بین ۱ الی ۳ ساعت زمان بگذارید تا بتوانید همه جای آن را با خیال راحت بگردید.
مسجد شیخ زاید
روزهای شنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ صبح تا ۱۰ شب
روزهای جمعه از ۴:۳۰ بعدازظهر تا ۱۰ شب ( روزهای جمعه صبح فقط برای افرادی که می خواهند عبادت کنند باز است.)
اگر که خواستید در طول ایام ماه رمضان به ابوظبی سفر کرده از مسجد شیخ زاید دیدن کنید، ساعت ها به این شکل است: روزهای شنبه تا پنجشنبه ۹ صبح تا ۲ بعدازظهر و روزهای جمعه، مسجد بسته است.
هزینه ی ورودی
هزینه ی ورودی مسجد شیخ زاید رایگان است و در نتیجه هیچ بهانه ای برای نرفتن به این مکان خارق العاده دیدنی وجود ندارد.
این مسجد در شهر ابوظبی در امارات واقع شده است که در واقع پایتخت امارات است. این مسجد هر روزه میزبان صدها بازدید کننده است و معماری و سبک ساخت بی نظیر آن از آن چیزهایی است که تا آخر عمر در ذهن هر کسی باقی می ماند. اگر که بخواهید از دبی به ابوظبی بروید باید بدانید که می توانید به راحتی از روش زمینی و طی ۱٫۳۰ ساعت به آن جا برسید و برای رفتن به آن هم می توان ماشین اجاره کنید و راه دیگر هم استفاده از تاکسی است که شما را به راحتی به آن جا می رساند. حتی در بیرون این مسجد هم تاکسی هایی به مقصد دبی همیشه وجود دارند.
مسجد شیخ زاید
اگر هم بخواهید از فرودگاه ابوظبی به این مسجد بروید، ۲۰ دقیقه تا آن جا فاصله است.
مانند هر مسجد دیگری در دنیا این مسجد هم مقدس و مورد احترام است و باید موقع ورود به آن لباس پاک و مناسب داشته باشید. حتی در خود مسجد هم به افرادی که پوشش مناسب این مکان را نداشته باشند، به طور رایگان لباس هایی به نام عبا داده می شود، این لباس هزینه ای ندارد و رایگان است.
امکان ندارد که کسی وارد این مسجد با شکوه شود و دوست نداشته باشد تا چند سلفی عکس برای یادگاری از خودش در آن جا بگیرد. اما باید به یاد داشت که این جا مکانی مورد احترام و مقدس است.
مسجد شیخ زاید
شما حق بردن هیچ گونه خوراکی ای به داخل مسجد ندارید اما یک مرکز در داخل این مجموعه قرار دارد که می توان بعد از بازدید از آن جا خوراکی خرید.
اگر بخواهید برای استفاده های شخصی عکاسی کنید و یا فیلمبرداری انجام دهید، اجازه ی آن را دارید و حتی می توانید در محوطه هایی که اجازه دارید تریپاد را هم با خودتان ببرید.
پیشنهاد می کنیم برای این که بتوانید یک نمای کلی از این مسجد بزرگ را داشته باشید و هم مناره ها و هم گنبد در عکس به طور کامل بیفتد، از عریض ترین و پهن ترین لنزی که در بساط دارید استفاده کنید.
مسجد شیخ زاید دو چشم انداز حیرت آور دارد که یکی از آن ها در روز و دیگری در شب است هم روز و هم شب های این مسجد فوق العاده است و البته غروب ها را هم نباید فراموش کرد. پیشنهاد می کنیم یک الی دو ساعت قبل از غروب خورشید خودتان را به آن جا برسانید و غروب زیبای خورشید را در پس این مسجد با ابهت ببینید.
مسجد شیخ زاید
البته که گنبد این مسجد بسیار دیدنی است اما به همه جای این مجموعه دقت کنید و گوشه گوشه ی آن را به دقت ببینید. کوریدورهای مرمری این مسجد که در آن ها بیشترین و بهترین جزییات ممکن به کار رفته است و همچنین هال اصلی آن هر چشمی را به خود خیره می کند. سعی کنید تا کوریدور ها را از زوایای مختلف ببینید و برای عکاسی هم این موضوع را مد نظر داشته باشید. حوضچه ی آب بزرگی که در نزدیکی ورودی دارد و عکس مسجد را در خود منعکس کرده است بهترین جای این مسجد برای گرفتن چند عکس انعکاسی کم نظیر است.
به طور کلی ۸۲ گنبد در این مسجد وجود دارد که این گنبدها در اندازه های مختلفی هستند.
میلیون ها تن سنگ مرمر سفید خالص در ساخت این مسجد به کار رفته است که باعث شده تا در طول روز یک جای آرام و عالی و شب ها این مرمرها آبی جادویی ای به نظر برسند.
مسجد شیخ زاید
در ساخت مسجد شیخ زاید از ۲۴ لوستر کریستالی با طلای ۲۴ عیار استفاده شده است که همه ی این لوسترها از کریستال سواروفسکی هستند و همه ی آن ها در شهر مونیخ آلمان ساخته شده اند.
قالی سبز رنگی که در ورودی این مسجد وجود دارد، بسیار شیک و باشکوه و به رنگ سبز است و بزرگ ترین قالی دست باف جهان است!
منبع:الی گشت